3D представяне

Какво означава 360° Виртуална обиколка

Истинска "виртуална обиколка" е създадена, за да донесе живота ви, като демонстрира най-добрите си функции по един вълнуващ и завладяващ начин. Крайният резултат е красива 360-градусова обиколка на вашето пространство.  Виртуална обиколка е симулация на съществуващо местоположение с помощта на последователни видеоклипове или неподвижни изображения. Могат да се използват и други мултимедийни елементи като музика, звукови ефекти, планове на етажи и др. Те помагат да се създаде реалистично представяне на реалността. Виртуалните обиколки помагат при представянето на гледките в недостъпни райони и осигуряват интересна и отлична алтернатива на полевата работа, когато разходите, времето или логистиката са проблем за хората. 
Фразата "виртуална обиколка" често се използва, за да опише разнообразие от видеоклипове и фотографски медии. Панорамата показва непрекъснат изглед, тъй като панорамата може да бъде серия от снимки или видеозаписи. Фразите "панорамна обиколка" и "виртуална обиколка" обаче са свързани предимно с виртуални обиколки, създадени с помощта на фотоапарати. Такива виртуални обиколки се състоят от няколко изстрела, взети от една точка. Камерата и обектива се въртят около това, което се нарича не паралакс (точната точка в задната част на обектива, където светлината се слива). 
Виртуалните обиколки се използват широко за университетите и в сектора на недвижимите имоти и хотелиерството. Виртуалните обиколки могат да позволят на потребителя да разглежда среда, докато е на линия. Понастоящем различни индустрии използват такива технологии, за да подпомогнат предлагането на пазара на своите услуги и продукти.През последните няколко години качеството и достъпността на виртуалните обиколки се подобри значително, като някои сайтове позволяват на потребителя да навигира в обиколките, като кликне върху карти или интегрирани планове.

Недвижими имоти

Виртуалните обиколки са много популярни в сектора на недвижимите имоти. Няколко вида такива обиколки съществуват, включително прости опции като интерактивни планове за етажи и по-сложни опции като виртуални обиколки с пълна услуга. Интерактивният план на пода показва снимки на имот с помощта на план на етажа и стрелки, за да покаже къде е направена всяка снимка. Кликването върху стрелките показва на потребителя къде е камерата и какъв е посоката на камерата. Виртуалните обиколки с пълно обслужване обикновено се създават от професионален фотограф, който ще посети собствеността, която се продава, ще направи няколко снимки и ще ги пусне в шев. [6] Матерпорт предлага услуги с 3D камери за създаване на виртуални обиколки. Виртуалните обиколки с пълна услуга обикновено са по-скъпи от интерактивните планове, поради изгодата на фотографа, използваното по-високо крайно оборудване, като цифрова SLR камера и специализиран софтуер. Виртуалните обиколки на недвижими имоти обикновено са свързани с малката обява в услугата за множествени обяви.

Разгледайте 3D представяния на Имоти

Свържете се с нас, за да направим 3D представяне на вашия имот

Свържи се с нас, чрез контактната форма.