За нас

"Комфорт Брокърс" ООД  е една от водещите и бързо развиващи се агенции за недвижими имоти, действаща на територията на град Варна, България. 

Водени от желанието ни за максимално удовлетворение на нашите клиенти от 01.08.2023 г. компаниите „Комфорт Брокърс“ и „Форос“ сляха дейността си.

Комфорт & Форос Брокърс!

С тази стъпка двете компании и техните екипи ще обединят усилия за разширяване на лидерските позиции на пазара на недвижими имоти в гр. Варна.

Новаторският подход и дългогодишният опит ще вървят ръка за ръка, като крайната цел ще си остане максималното удовлетворение на всеки, който реши да използва услугите на Комфорт & Форос Брокърс!

Ние от Комфорт & Форос Брокърс представляваме директно инвеститори и строители, като управляваме процеса по проектиране, подготовка на строителната документация, реклама и маркетинг и съответно реализацията на продажбата.

Заради това, само при нас ще намерите обектите на инвеститори като Комфорт ООД, Кибера ООД, Ди енд Ай Билдинг ООД, Екип Инвест ЕООД, Араинвест ЕООД, Изотех ЕАД и други.

 Като директни представители на инвеститорите вие не ни дължите комисиона, такси или какъвто и да е друг вид възнаграждение. 
Освен инвеститорите, с които работим, ние сме направили подбор на още много други инвеститори и строители, на които можем да се доверим. 
Затова смелло твърдим, че цялото ново строителство на гр. Варна може да намерите при нас и то без да подписвате договори или да дължите нещо при покупка.

До Вас ще са екип от технически ръководители, проектантски екип и инженерен състав, като може да получите напълно безплатна консултанция с всеки един от тях.
Ще осигурим пълно юридическо и банково обслужване.

За нас е удоволствие да работим с Вас и за Вас, защото ние най-добре знаем значението на думата „Комфорт“ !

Запознайте се с нашия екип

Специалистите на „Комфорт Брокърс“ ООД имат необходимия опит и квалификация, в следствие, на които са на лице условия  за ефикасно и качествено обслужване на клиенти.  Благодарение на богатия си практически опит, ние Ви даваме гаранция за висок професионализъм  и отдаденост към работата.  Вярваме, че един екип е ефективен, когато той постига целите, за които е създаден.   

Ангел Панайотов

Управител

Соня Георгиева

Мениджър маркетинг и реклама

Адриана Йовчева

Офис мениджър

Свилен Димитров

Брокер

Дарина Димитрова

Брокер

Валентина Койчева

Брокер