Кариери

Стани един от нас

"Комфорт Брокърс" ООД  е една от водещите и бързо развиващи се агенции за недвижими имоти, действаща на територията на град Варна, България. Ние не сме екип, ние сме семейство.

В най-големия световен бизнес – този с недвижимите имоти, възнаграждението е обвързано с резултата и е на процент. Много хора смятат, че заплатата им дава сигурност, но заплатите първо имат таван и второ не е сигурно колко дълго ще ги получаваш. Нашата система за възнаграждение и кариерно развитие осигурява на всеки справедливо заплащане по нарастваща схема и възможност за растеж в кариерата.

Дарина Димитрова

Брокер

Здравейте! Искам да споделя искрените си благодарности към упрaвителя нa фирмата и към страхотния колектив, за дадената ми възможност, да се развивам тук. Всичко това заедно с професионалното отношение допринасят за спокойствието ми по време на работа!

Иван Петров

Брокер

Привет! Искам да благодаря за дадената ми възможност да се развивам тук. Всичко това заедно с професионалното отношение допринасят за спокойствието ми по време на работа!

Соня Георгиева

Мениджър маркетинг и реклама

“ Здравейте! Благодарна съм за  дадената ми възможност да работя в тази фирма! Тук всеки ден е различен, всеки ден научаваш нещо ново и всичко това се случва в една приятна работна атмосфера. ”

Свилен Димитров

Брокер

“ Позитивна работна атмосфера. Ние не сме екип, ние сме семейство, което с общи усилия постига целите си! ”

Зорница Кирова

Брокер

Искам да споделя искрените си благодарности към упрaвителя нa фирмата и към страхотния колектив, за дадената ми възможност, да се развивам тук.

Кандидатствай