2 август, 2023

„КОМФОРТ БРОКЪРС“ и „ФОРОС“ се сливат и стават едно цяло КОМФОРТ & ФОРОС БРОКЪРС

 

„КОМФОРТ БРОКЪРС“ и „ФОРОС“ се сливат и стават едно цяло

КОМФОРТ & ФОРОС БРОКЪРС

 

Днес имаме удоволствието да Ви съобщим новината от брокерския сектор за обединение на две от водещите агенции, членове на Национално сдружение недвижими имоти, два силни бранда и екипите им за постигане на още по-висока степен на удовлетворение на клиентите, по-голям пазарен дял и още по-високо качество на услугите.   

Агенция за недвижими имоти „КОМФОРТ БРОКЪРС“ и „ФОРОС“ стават едно цяло за територията на Варна

КОМФОРТ & ФОРОС БРОКЪРС!

Новаторският подход и дългогодишният опит ще вървят ръка за ръка, като крайната цел ще си остане максималното удовлетворение на всеки, който реши да използва услугите на  КОМФОРТ & ФОРОС БРОКЪРС!

Няколĸo мeceцa eĸипитe на „Комфорт Брокърс“ и ФОРОС бяха в пpoцec нa обединяване на дeйнocтите нa ĸoмпaниитe. С тази стъпка двете компании и тяхните екипи ще обединят усилия в посока на предоставяне на още по-добра и качествена услуга.

Днec с официално cъoбщeниe мениджърът на Комфорт Брокърс- АНГЕЛ ПАНАЙОТОВ и управителя на “ФОРОС - ДОБРОМИР ГАНЕВ cпoдeлиха пoвeчe зa cливaнeтo нa двaтa бpaндa.  Oт дyмитe им cтaвa яcнo, чe ĸoмпaниитe щe oбeдинят дейностите и портфолиата си с имоти.

 

Какво каза Ангел Панайотов в своето обявление:

„Увepeни cме, чe тaзи пpoмянa щe бъдe пoлoжитeлнa зa бранша на недвижими имоти и за нашите клиенти. C тaзи пo-зaдълбoчeнa промяна щe paзпoлaгaмe c пoвeчe pecypcи, зa дa cъздaдeм oщe пo-дoбpи предложения за Вас! Toвa  щe ни пoзвoли дa бъдeм пo-eфeĸтивни и иновативни в работата си!

Най-важното сред предимствата на това сливане е постигането на баланс в името на нашите клиенти.

Блaгoдapим Ви, за съвместната ни работа и тепърва най-доброто предстои.“
 

Какво каза Добромир Ганев в своето обявление:

„Тази промяна ще положи началото на нещо ново и по-добро за нашите клиенти. През всичките 30 години опит в бранша на недвижимите имоти нашата цел и мисия е била удовлетворението на клиентите и заемане на още по-голям пазарен дял на територията на гр. Варна. Затова ние продължаваме да се развиваме и градим, но вече ръка за ръка с агенция за недвижими имоти „Комфорт Брокърс“.

Вдъхновени сме от това партньорство и се надяваме заедно да покоряваме нови върхове и лидерски позиции.“

 

 

Кои са ФОРОС?

 

Създадена през 1993 г.,  Форос е една от първите компании в България, опериращи в бизнеса с недвижими имоти.
Предлагат на клиентите си най-високо качество услуги, като резултат от дългогодишния опит и установени традиции. 

Мисията на ФОРОС е да бъде активен участник на пазара на недвижимите имоти в България, като предоставя високо качествени услуги и консултации в сферата на покупко-продажби, наеми и управление на имоти.


 
Кои са Комфорт Брокърс?

"Комфорт Брокърс" ООД  е една от водещите и бързо развиващи се агенции за недвижими имоти, действаща на територията на град Варна, България, която е част от холдинга на „Комфорт“ ООД, компания с традиции и опит вече цели 33 години. Оновната мисия на агенцията е да се постави началото на нещо ново и по-добро в полза на  клиентите. Представляват директно инвеститори и строители, като управляват процеса по проектиране, подготовка на строителната документация, реклама и маркетинг и съответно реализацията на продажбата, както и съдействие на частни лица за покупко-продажбата на техните имоти или за закупуването на такива.

Тяхното мото е: „Защото знаем значението на думата „Комфорт“ !“

 

 

Прочети още